+34 972 750 815 info@sistachrentals.com

AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Protegim la teva privacitat

Sistachrentals.com recopila les dades dels usuaris que contracten els seus serveis i també dels usuaris que es registrin al seu web a efectes informatius, així com dels propietaris dels diferents habitatges. Aquesta informació personal és emmagatzemada en un arxiu pertanyent a Sistachrentals.com. Els usuaris han de facilitar la informació verídica, exacta, completa i actual.

Demanem informació personal al nostre formulari de reserves d’allotjament i en el de registre de propietaris, així com en el formulari de registre d’usuaris. L’usuari ha de facilitar la informació de contacte (com nom, adreça de correu electrònic, número de passaport i adreça postal) i en alguns casos, informació financera (com a número de la targeta de crèdit, data de caducitat). Aquesta informació és usada per a la facturació i per poder satisfer les peticions dels usuaris. Si tenim problemes processant una reserva, fem servir la informació de contacte de l’usuari.

La informació que recopilem és usada per a la reserva, per notificar al client de l’estat de la seva reserva i per demanar comentaris sobre la teva estada i no es comparteix amb cap tercer que no estigui directament involucrat en el procés de reserva. Les dades facilitades són gestionats des del nostre servidor allotjat a Espanya, amb la protecció que presta la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).

Share This