Gestió completa de cases i apartaments de vacances

 Profesionalitat

La seva tranquil·litat i confiança és el més important per a nosaltres. Amb oficina al centre de l'Estartit i la trajectòria de més de 10 anys, gestionem de forma completa la seva casa o apartament de vacances. Li oferim la preparació i revisió de casa abans i després de la temporada, gestió de jardiner i pisciner, gestió integral de reserves, recepció dels clients, proveïm la nostra pròpia roba de llit i tovalloles, neteja i bugaderia de roba de llit, resolució de qualsevol problema que puguin tenir els clients durant la seva estada, pagaments al propietari.

 Rendibilitat

Busquem la màxima ocupació, a base d'un anàlisi extens del mercat turístic i adaptant les tarifes per aconseguir la màxima rendibilitat de casa o apartament de vacances. Publiquem la seva casa o apartament en els portals web més rellevants de les reserves de viatges, agències internacionals especialistes en lloguer de vacances i en la nostra pròpia web de reserves directes, on cada any rebem moltes reserves de clients que tornen a reservar amb nosaltres.

 Com funciona?

Per tenir més informació sobre els nostres serveis, pot contactar amb nosaltres sense cap compromís per email o telèfon. Organitzarem una visita al seu habitatge per fer una valoració i presentar-li una proposta de tarifes recomanades. En cas d'acord, signarem un contracte, realitzarem un reportatge fotogràfic i publicarem el seu apartament o casa tant a la nostra web com en diversos portals internacionals, per començar a rebre reserves. Vostè podrà disposar del seu habitatge en totes les dates que vulgui, bloquejant les dates seleccionades en el calendari.

Asessorament Decoració

Assessorament decoració

Asessorament Decoració

Tràmit llicenices

Asessorament Decoració

Gestió de tarifes i reserves

Neteja

Neteja profesional

Posada a punt

Posada a punt

Publicacio portals

Publicació en portals

Reserves directes

Reserves directes

Checkin clients

Recepció dels clients