+34 679 654 028 info@sistachrentals.com
  Buscar immobles

   ÉS PROPIETARI/A D’UNA CASA O APARTAMENT I EL VOL LLOGAR?

   Ens ocupem de la gestió de la seva casa o apartament perquè pugui treure la màxima rendibilitat sense preocupar-se de res.

   Professionalitat

   La seva tranquil·litat i la seva confiança són el més important per a nosaltres. Amb oficina al centre de l’Estartit i una trajectòria de més de 10 anys, podem oferir una gestió completa de la seva casa o apartament de vacances. Fem revisions periòdiques dels immobles, ens encarreguem de la publicitat i la gestió de reserves, preparem la seva propietat amb roba de llit i tovalloles, inclosa la neteja i bugaderia professional, així com la resolució de qualsevol problema que els clients puguin tenir durant la seva estada. Els serveis addicionals inclouen jardineria i neteja de piscines.

   Rendibilitat

   Ens esforcem per aconseguir la màxima ocupació, basant-nos en una anàlisi exhaustiva de l’mercat i ajustant les tarifes per aconseguir el màxim rendiment de casa o apartament de vacances. Publiquem la seva casa o apartament en els portals de reserves més rellevants, agències internacionals de lloguer de vacances i en el nostre propi lloc web de reserves directes, on cada any rebem moltes reserves de clients que tornen.

   Com funciona?

   Per tenir més informació sobre els nostres serveis, pot contactar-nos per correu electrònic o per telèfon. Organitzarem una visita a la seva propietat per fer una avaluació i presentar-li una proposta de tarifes recomanades. En cas d’acord, signarem un contracte, prendrem fotos i publicarem seu apartament o casa en el nostre lloc web, així com en diversos portals internacionals de reserves de viatges, per començar a rebre reserves. Pot bloquejar la seva propietat per al seu ús personal en qualsevol data disponible que triï, ja sigui abans de l’inici de la nostra associació o en qualsevol moment futur.

   Els nostres serveis

   ASSESSORAMENT EN LA DECORACIÓ

   TRÀMIT DE LLICÈNCIES

   GESTIÓ DE TARIFES I RESERVES

   NETEJA PROFESSIONAL

   POSADA A PUNT

   PUBLICACIÓ EN PORTALS

   RESERVES DIRECTES

   RECEPCIÓ DELS CLIENTS

   Contacta amb nosaltres

   Si vols posar-te en contacte amb l’equip de Sistach Rentals per qualsevol pregunta, ens pots contactar directament o també pots omplir el formulari i el nostre equip et contestarà lo més ràpid possible.

   Ens podreu trobar a l’oficina de l’Estartit de dilluns a divendres, de 09:00 a 18:00.

   Església 34, baixos
   17258, l’Estartit

   Telèfon: +34 972 750 815

   Formulari de contacte